Kezelések, Tréningkezdőlap

mail
HAGYOMÁNYOS KÍNAI ORVOSLÁS (HKO)


A Hagyományos Kínai Orvoslás a világ egyik legrégebbi (több, mint 3000 éves) és leginkább rendszerbe foglalt, jól megalapozott orvoslása. Világszerte elismert tudomány, hatékonyságát kutatási eredmények is alátámasztják. Előnye, hogy nincsenek mellékhatásai és csak természetes gyógymódokat használ.

A rendszert áthatja az a felismerés, hogy az ember nem választható el a természettől, annak része, szoros kapcsolatban áll a világegyetemmel.

A kínai orvoslás nagyszerűsége abban áll, hogy az embert teljes egészében a test-lélek-szellem hármas egységében vizsgálja. Elfogadja és felhasználja azt a törvényt, hogy csak a természettel összhangban, annak változásait figyelembe véve lehet az ember egészséges és kiegyensúlyozott.
Mint alternatív gyógyító eljárást, hazánkban a Magyar Tudományos Akadémia is elismerte. Csak orvosi diplomával és külön vizsgával végezhető.


A HKO az alábbi terápiás módszereket használja:
Akupunktúra
Moxaterápia
Köpölyözés
Masszázs
GyógynövényekTovábbi részletekhez kattintson a megfelelő menüpontra!
MASSZÁZS


A masszázs története egyidős az emberiséggel. A világ valamennyi táján felismerték a hatékonyságát a közérzet javításában, a testi-lelki egészség megőrzésében, helyreállításában.

A folytonos rohanás, a növekvő stressz, a mozgásszegény életmód, a helytelen testtartás, az egyoldalú fizikai megterhelés mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy izmaink túlfeszítetté váljanak és mozgásszervi problémák alakuljanak ki.

A masszázs segít a megelőzésben és a kialakult problémák mérséklésében is. Fontos szerepe van a jó közérzet megteremtésében, a lazításban, a relaxálásban, a felfrissülés területén is.További részletekhez kattintson a megfelelő menüpontra!
TALPMASSZÁZS


A talpmasszázs során a talpon található, a test egyes szerveivel kapcsolatban levő ún. reflexzónákat masszírozzuk. A kezelés során feloldjuk a lerakódásokat, a méreganyagok ezután fokozatosan ürülnek a szervezetből.
Videónk megtekintéséhez kattintson a képre!További részletekhez kattintson a megfelelő menüpontra!
STRESSZKEZELÉS


Életünkben manapság fokozottan és tartósan jelen van a stressz.
A stressz kezelésében sokat segíthet a rendszeres mozgás, masszázs, relaxáció, meditáció.
Nyílt és céges tréningjeink keretében olyan gyakorlatokat tanítunk résztvevőinknek, melyeket otthon, de némelyiket akár még a munkahelyen is önállóan vagy egyes esetekben kis segítséggel könnyen elvégezhetnek és amelyek nem vesznek sok időt igénybe.További részletekhez kattintson a megfelelő menüpontra!

AKCIÓ!!!

Minden kedves vendégünk, aki új pácienst és megrendelést hoz, 15 perc választott masszázst kap ingyen!

Lepje meg szeretteit
AJÁNDÉKUTALVÁNNYAL!
Alma Vita ajándék utalvány minta
Megtekintéshez illetve vásárlási szándék esetén kattintson a képre!

Érdeklődés, kapcsolatfelvétel!


Sajnos jelenleg a kezelések közül kizárólag a masszázs elérhető.
Helyszín:
Budapest, XIV., Pillangó park 7.
Megértésüket köszönjük!Alma Vita Egészségügyi Bt.tel.: (30) 958-1998
e-mail: almavita@almavita.hu2007 © http://www.almavita.hu